امروز: پنجشنبه 6 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تحقیق تقویت دیوارها

تحقیق تقویت دیوارهادسته: عمران
بازدید: 8 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 365 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

تحقیق تقویت دیوارها در 15 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

تحقیق تقویت دیوارها



مقدمه:

وقتی بار پلان بر روی دیوار كشیده شده اعمال شود، ظرفیت نهایی را میتوان به آسانی به دست آورد و دیوار URM فرو می ریزد. تأثیر اصلی این نوع بار عبارت است از تنش برشی كه بوسیله تركهای موجود در سراسر طول و با امتداد گسیختگی برش قابل تشخیص است. بعد از باز شدن ترك، دیوار كل ظرفیت خود را از دست داده و میتواند به آسانی به زیر و خارج از بار پلان فرو بریزد و زندگی انسان را به مخاطره بیاندازد. به این دلیل، پیش گیری و مهار این نوع گسیختگی دارای اهمیت است.

استفاده از سیستم های FRP میتواند جواب قانع كننده ای برای این مشكل باشد. با استفاده از تركیبات FRP، افزایش ظرفیت نهایی دیوار بدون اضافه كردن وزن و سختی آن با اجتناب از پیامدهای خطرناك ناشی از حوادث زمین لرزه ای ، امكان پذیر است.

علاوه بر این، به واسطه استفاده از FRP ، سود زیبایی شناختی ساختمانی و منطقی وجود دارد، كه عبارتند از حداقل اتلاف فضای مفید و با یك گچكاری میتوان مصالح تقویت كننده ساختمان را مخفی كرد.

توصیف مصالح ساختمان (مواد كار)

آزمایشات تجربی برای توصیف خصوصیات مكانیكی مصالح ساختمان بكار رفته در این بررسی، به نتیجه رسیدند. متوسط تاب فشردگی آجرهای رسی بنایی حاصل از آزمایش منشور.

Mpa , (ASTM C1314) 78/15 بود. دیوارها با میله های 2GFRP # به قطر mm6 و ورقه های GFRP در داخل یك چسب اپوكسی جاسازی شدند كه برطبق تولید و آزمایش نتایج همانطور كه در جدول 1 نشان داده شده است دارای خصوصیات مكانیكی هستند.

جدول 1 خصوصیات مكانیكی

مواد كار

تاب فشردگی

[Mpa]

مقاومت كششی

[Mpa]

ضریب الاستیكی

[Mpa]

میله های #2GFRP

-

824

50162

ورقه های GFRP

-

1687

83129

چسب اپوكسی

18/86

58/27

3102

روش تقویت

تكنیك كارگذاری دستی شامل مراحل ذیل است: (a) كاربرد آستر، برای كاهش دادن تخلخل سطح دیوار بنایی؛ (b) لاله ثانویه بطونه، برای هموار كردن ناهمواریهای روی سطح دیوار؛ (C) لایه ای از ماده اشباع شده مانند چسب، با استفاده از غلطك بكار میرود؛ (d) تثبیت موقعیت ورقه های FRP بر روی سطح دیوار، با استفاده از یك غلطك حباب برای بیرون راندن هوای به دام افتاده بین ماده اشباع و الیاف؛ و (e) یك لایه دوم ماده اشباع بكار رفته است (به شكل 1 مراجعه شود).

تكنیك ساختمانی FRP گزارش شده به یك متد كاربردی ساده تر نیاز دارد: (a) با استفاده از یك دستگاه سنگ سمباده دارای تیغه الماسی، چاكهای به ضخامت 5/1 برابر اندازه میله شیار دار میشوند؛ (b) لایه ای از چسب جاسازی با یك گان مناسب در شیار قرار داده شد؛ میله در شیار قرار گرفت و سپس چاك كاملاً با چسب پر شد تا میله FRP در محفظه قرار گیرد. (به شكل 2 مراجعه شود).

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : تقویت دیوارها , بررسی تقویت دیوارها , تحقیق تقویت دیوارها , نحوه تقویت دیوار , دیوار , بررسی دیوار , دانلود مقاله تقویت دیوارها , برنامه تقویت دیوارها , آزمایش تقویت دیوار , تحقیق درمورد تقویت دیوارها , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر