امروز: دوشنبه 17 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی بررسی اصول نقشه برداری

گزارش کارآموزی بررسی اصول نقشه برداریدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 7 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 142 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 47

گزارش کارآموزی بررسی اصول نقشه برداری در 47 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی بررسی اصول نقشه برداری در 47 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه

به طور کلی نقشه برداری را می­توان علم تهیه و پیاده کردن نقشه دانست . اما به دلیل گستردگی زیاد این علم در دنیای امروز تعریف بالا را نمی توان جامع دانست . کنترل کارهای اجرایی و تعیین میزان نشست ساختمانهادر عملیات ساختمانی و مونتاژ واحدهای تولیدی و صنعتی ، طرحهای مربوط به تسطیح اراضی در شهرسازی و کشاورزی ، و کنترل دایمی انحراف سدها از نظر فشار آب در تاسیسات آبی انتقال نقاط و امتدادها در معادن و راههای زیرزمینی ، بررسی تغییرات پوسته زمین در زمین شناسی وژئو فیزیک ، تعیین میزان عمق آب و تهیه نقشه های دریانوردی در کشتیرانی و بندر سازی ، تهیه نقشه های دریا نوردی در کشتیرانی و بندر سازی ، تهیه نقشه ابنیه و آثار تاریخی در باستان شناسی پیکره های دیگری از دامنه فعالیتهای علم نقشه برداری را تشکیل می دهد .

به طور کلی نقشه برداری را می­توان علم تهیه و پیاده کردن نقشه دانست . اما به دلیل گستردگی زیاد این علم در دنیای امروز تعریف بالا را نمی توان جامع دانست . کنترل کارهای اجرایی و تعیین میزان نشست ساختمانهادر عملیات ساختمانی و مونتاژ واحدهای تولیدی و صنعتی ، طرحهای مربوط به تسطیح اراضی در شهرسازی و کشاورزی ، و کنترل دایمی انحراف سدها از نظر فشار آب در تاسیسات آبی انتقال نقاط و امتدادها در معادن و راههای زیرزمینی ، بررسی تغییرات پوسته زمین در زمین شناسی وژئو فیزیک ، تعیین میزان عمق آب و تهیه نقشه های دریانوردی در کشتیرانی و بندر سازی ، تهیه نقشه های دریا نوردی در کشتیرانی و بندر سازی ، تهیه نقشه ابنیه و آثار تاریخی در باستان شناسی پیکره های دیگری از دامنه فعالیتهای علم نقشه برداری را تشکیل می دهد .



مقدمه وتاریخچه نقشه برداری

1 - مقدمه :

اندازه گیری طول وزاویه اساس اكثر عملیات نقشه برداری را تشكیل می دهد اندازه گیری مستقیم فاصله یكی از دشوارترین عملیات از نقطه نظر اجرایی است خصوصا اینكه دقت بالایی هم مورد نیاز باشد  در نتیجه روشهای مختلفی برای اندازه گیری غیر مستقیم طول ابداع شده است كه یكی از آنها بكارگیری  طولابهای الكترونیكی است .

امروزه عملا نوارهای متر كشی و روشهای دیگر اندازه گیری غیر مستقیم طول مانند سیر بارلاكتیك وغیره در غالب عملیات نقشه برداری جای خودرا به طولیا بهای  الكترونیكی داده اند همان گونه كه با ساخت نوارهای فلزی متر كشی زنجیرهای مساحتی و واحدهای مربوطه وقواعد استفاده از آنها رفته رفته منسوخ شدند با پیدایش طولیا بهای الكترونیكی نیز سر نوشتی مشابه برای نوارهای متركشی رقم خورد.

با پیشرفت علوم الكترونیكی تجهیزات نقشه برداری نیز چهره كاملا جدیدی پیدا كردند اما ارمغان تكنولوژی نوین بیش از آنكه بر اندازه گیری زاویه اثر بگذارد بطور فاحشی نحوه اندازه گیری طول را دگرگون كرد.

روند پیشرفت فنی تجهیزات نقشه برداری با ساخت طولیابهای الكترونیكی پایان نیافت بلكه با ساخت طولیابهای نسبتا كوچك امكان الحاق آنها به تئودولیتهای اپتیكس و الكترونیكی فراهم آمد.محصول جدید را كه توتال استیشن می نامند بتدریج در حال جایگزینی طولیابهای منفرد است با روند موجود یعنی با عرضه روبه تزاید سیستمهای تعیین موقیت جغرافیایی (جی پی اس) از یك سو و ساخت توتال  استیشن ها از سوی دیگر خط تولید اكثر طولیابهای مستقل ومنفرد روبه تعطیلی دارد.

تكنولوژی ساخت طولیابهای الكترونیكی در انحصار كشورهای پیشرفته صنعتی قرار دارد واز اینرو بنابه علل اقتصادی وفنی تولید اینگونه تجهیزات در اكثر كشورهای دیگر مقرون به صرفه نیست در حال حاضر كشورهای ایالات متحده آمریكا ژاپن سوئد سوئیس آلمان فرانسه بریتالیا وآفریقای جنوبی وروسیه عمده ترین سازندگان طولیابهای الكترونیك هستند با  افزایش لوح رقابتهای تجاری چندی است شركتهای مشهور اقدام به انتقال كارخانجات خود به چین كرده اند به این ترتیب چین نیز به جرگه تولید كنندگان طولیابهای الكترونیكی پیوسته است .

- طبقه بندی طولیابها :

طولیابها را می توان به روشهای مختلف طبقه بندی كرد یكی از این راها میتوانند براساس طول موجی باشد كه آنها ارسال ودریافت میكنند به این ترتیب این طولیابها دردو دسته بزرگ قرار می گیرند :

الف- طولیابهای الكترواپتیكی :به آندسته از دستگاههای اطلاق می شود كه نور با محدوده مادون قرمز مجاور نور مرئی ویا لیزر استفاده میكنند .

ب- طولیابهای میكروویو (ورادیویی):به آندسته از دستگاهها اطلاق می شود كه از امواج رادیویی و مایكرو وویو (با فركانسهای بمراتب پائینتر نسبت به دسته اول ) استفاده میكنند .راه دیگر دسته بندی طولیابها برپایه برد موثر آنهاست براین اساس میتوان آنها را در دو گروه بزرگ طبقه بندی كرد.

الف) كوتاه برد : دستگاههای این دسته بردی حداكثر 5كیلومتر دارند وعموما اندازه آنها در حدی است كه می توان آنها برروی یك تئوولیت نصب كرد محدوده فركانسی آنها در محدوده مادون قرمز و نور مرئی قرار می گیرد اكثر كاربرد این دستگاه ها در كارهای نقشه برداری موضعی است .

ب ) متوسط / دوریرد : حداكثر برد این دستگاه ها قریب به 100 كیلومتر می رسد ولی برد عملیاتی آنها در حد 40-50 كیلومتر قراردارد معمولا حجیم و سنگین هستند وبیشتر برای عملیات ژنودری آبنكاری و اقیانوس نگاری ویا ناویری دریایی هوائی استفاده می شود سیستم های كه از لیزر استفاده می كنند اگرچه در طبقه بندی قبل در میان سیستم های الكترو اپتیكی قرار گرفتند لیكن نظر به برد آنها دراین نوع طبقه بندی در كنار سیستم های میكروویو قرار می گیرند .

 3- تاریخچه  :

تسلادر سال 1889 استفاده از بازتاب امواج میكروویو را جهت اندازه گیری طول پیش بینی كرده بود نخستین ثبت اختراع در طولیاب با كاربرد امواج الكترو مغناطیسی در سال 1923 توسط نوری انجام گرفت نخستین طولیاب مایكروویو كه براساس اصول تداخل كار می كرد در سال 1926 سه دانشمند روسی بنامهای شگولف برورشكو وریلر در ننینگراد ساخته شد.

فاصله یابی الكترونیكی غیر نقشه برداری در اوایل دهه 1930میلادی ابداع وبطور عملی برای نخستین بار در طول جنگ جهانی دوم توسط نیروهای نظامی آلمان و بریتانیا با كمك امواج رادار انجام می گرفت نحوه اندازه گیری فاصله به این ترتیب بود كه امواج رادیویی پس از برخورد با بدنه فلزی هواپیما به فرستنده باز می گشت وبرمبنای جهت آنتن وزمان رفت وبرگشت موج امكان تعیین فاصله جهت حركت و سرعت تقریبی هواپیمای مورد نظر میسر می شد دقت حاصله اگر چه برای رهگیری هوایی وامور نظامی كفایت   می كرد اما درحد دقتهای مورد عملیات نقشه برداری نبود .

همانطور كه درقسمت عنوان شد دستگاهای طولیاب الكترونیكی دردو دسته بزرگ دستگاههای الكترواپتیكی  و مایكروویو / رادیویی طبقه بندی می شوند لذا از نقطه نظر تاریخی نیز تحولات انجام گرفته در این دودسته بطور جداگانه بررسی می شود با توجه به تقدم و تاخر زمانی ابتدا تاریخچه سیستم های الكترواپتیكی ذكر می شوند.

 در زمینه طولیابهای با كاربرد نقشه برداری در سال 1936سه دانشمند روسی بنامهای لبدیف، بالا كوف و وافیادی از انسستیتو اپتیك اتحاد جماهیر شوروی مدعی ساخت نخستین طولیاب الكترواپتیكی دنیا شدند در پی آن در سال 1940هوتل آلمانی مقاله ای را منتشر كرد كه در آن ازیك سلول كر دوبخش ارسال و یك فوتولوله دربخش دریافت استفاده شده بود این مقاله موجب شد تا دانشمند سوئدی اریك برگشترند برانگیخته شود تا براساس این مقاله آزمایشی رادر زمینه اندازه گیری سرعت نور انجام دهد دستگاه ساخته اودر سال 1943 تكمیل شد و ژئودیمتر نام گرفت.

درآن زمان تعیین دقیق سرعت نور مورد توجه بسیاری از دانشمندان بود ودر وهله اول تصور نمی شد این وسیله كاربردی در نقشه برداری اما در سال 1937 برگ اشترند به كمك شركت آگا ساخته اش را بصورت یك محصول تجاری بعنوان نخستین طولیاب تجاری جهان با نام ان اس ام 2 به بازار فروش ارائه كرد این دستگاه با استفاده از نور مرئی قادر بود فواصل تا40كیلومتر را (فقط در شب ها ) اندازه گیری كند از آن به بعد شركت آگا – ژئودیمتر همواره با ساخت دستگاههای جدیدتر در ردیف شركتهای معتبر سازنده تجهیزات الكترونیكی نقشه برداری قرار داشته است.

رخداد مهم دیگر در زمینه دستگاههای الكترواپتیكی در سال 1954 اتفاق افتاد وآن كشف تكنیك هترودین بود كه امكان تعیین اختلاف زاویه فاز را تحت فركانسهای پائینتر مممكن ساخت نخستین دستگاهی كه از این روش استفاده كرد دستگاه ژئودیمتر مدل 16بود سیستمهای لیزری ازسال 1968 اندك اندك در میان طولیابهای الكترواپتیكی ظاهر شدند و نخستین آنها ژئودیمتر مدل 8بابرد 60كیلومتر بود.

اما نخستین طولیاب ساخته شده براساس استفاده از امواج مایكروویو و اندازه گیری اختلاف فاز توسط دكتر وادلی در سال 1954ساخته شد .

تا آن زمان برای حصول دقت وبرد بالای سیستمهای الكترواپتیكی اندازه گیری طول می بایست الزاما در شب انجام می گرفت كه با استفاده از امواج مایكروویو این اشكال مرتفع شد. در سال 1957 دكتر وادلی ساخته اش رادر آفریقای جنوبی بصورت تجاری با نام تئورومتر عرضه كرد كه بلافاصله جهت شبكه درجه یك ژئودزی استرالیا بكار گرفته شد این ساخته با استفاده از امواج نامرئی مایكروویو به بردی معادل 80كیلومتر دست یافته شرایط محیطی از قبیل شب وروز وحتی به تاثیر اندك و یا حداقل اثر قابل محاسبه ای داشت تئورومترها  كاربردی وسیع در عملیات ژئودزی یافتند وبعد از مدتی به همین سبب به هر طولیاب الكترونیكی كه از امواج مایكروویو استفاده می كرد به اشتباه تئورومتر نام می دادند حتی اگر ساخت شركت دیگری مانند زیمنس بود باید توجه داشت كه تئورومتر تنها یك نام تجاری است.

در اواخر دهه 1960استفاده از لیزر در محدوده امواج مایكروویو نیز عملی شد وبا پیشرفت فنون الكترونیكی امكان ساخت طولیابهای جمع و جورتری مانند سی ای 1000 ساخت شركت تلورومتر فراهم شد .

شوق نقشه بردارها در نتیجه امكان اندازه گیری مستقیم فواصل طولانی و رهائی از كار توانفرسای كشیدن  نوارهای متركشی و تمهیدات دست و پاگیر حصول  دقتهای مورد نیاز بسیار زیاد بود لذا این امر باعث  شد تا در روزهای اولیه طولیابهای  الكترونیكی به خستگی ناشی از محاسبات عدیده برای استخراج مقدار طول از میان انبوهی از اعداد مشاهداتی توجه چندانی نشود اما بزودی نیاز به افزایش دقت و فزونی سرعت اندازه گیری و حذف روشهای مطول محاسبه طول به امری اجتناب ناپذیر جلوه گر شد و كار تا آنجا پیش رفت كه امروزه اغلب دستگاهها تنها با زدن یك كلید طول تصحیح شده را به دست می دهند .

در اواسط دهه 1960 میلادی تكنولوژی ساخت نیمه هادیها ودر پی ساخت آن ساخت مدارهای مجتمع یا (آی سی )ها باعث شد تا شركتها موفق به تولید انبوه طولیابهای كوچك الكترونیك شوند. به این ترتیب دستگاههائی كه تنها كاربردی محدود در زمینه ژئودزی داشتند وفقط توسط كاربران ماهر قابل استفاده بودند كاربردی وسیع وعام تر یافتند دیگر نتیجه موج نوین الكترونیك این بود كه تعداد سازندگان طولیابهای الكترونیك كه زمانی از تعداد انگشتان یك دست فراتر نمیرفت به یكباره به بیش از دهها  شركت افزایش یابد در فصول بعد ضمن آشنایی با تعداد بیشتری از دستگاههای طولیاب الكترونیكی تاریخچه هریك به تفصیل ذكر خواهد شد .



مطالعه مقدماتی مسیر :

 معمولا با استفاده از نقشه توپوگرافی منطقه در صورت در دسترس بودن , می توان مطالعات مقدمات مسیر را انجام داد البته لازم است که پس از ترسیم خط مسیر روی این نقشه , در روی زمین هم مطالعات و شناسایی هایی به عمل اید. یعنی باید در طول مسیری که از روی نقشه تعیین شده است حرکت کرد و خصوصیات مربوط به ان مسیر را مورد مطالعه قرار داد . معمولا مقیاس نقشه های توپوگرافی مورد نیاز در این مرحله 1:40000  یا  1:20000 اس

در صورتی که نقشه توپوگرافی منطقه در دسترس نباشد می توان به کمک عکسهای هوایی نقشه هایی با تراز نماها ( خطوط منحنی میزان ) به مقیاس لازم تهیه کرد . هر چند عکسهای هوایی اختلاف سطحها را تعیین نمی کنند . ولی پستی و بلندی های زمین ,کرانه ها ,امتداد رودخانه ها ,جاده ها و..........در ان به خوبی دیده می شود .از روی عکس می توان نقاط مرتفع و صعب العبور به طور کلی جاهایی را که مسیر راه نمی تواند از انجاها بگذرد . مشخص کرد . اگر به هیچ نوع نقشه و عکس هوایی در دسترس نباشد ,ناگزیر باید مطالعات مقدماتی مسیر را در روی سطح زمین انجام داد . برای این منظور از مبدا به طرف مقصد حرکت می کنیم و از وسایل مورد نیاز (مانند قطب نما ,قدم شماری,ارتفاع سنج , تراز دستی , وسایل اندازه گیری طول و...)استفاده می کنیم .

 از قطب نما برای تعیین جهت تردد در راه و تغییراتی که در جهت حرکت ایجاد می شود و نیز تعیین امتداد ها ,از ارتفاع سنج برای تعیین اختلاف ارتفاع و از تراز دستی برای تعیین نقاط هم تراز (نقاطی که در یک سطح هستند ) به صورت تقریبی از مسیری که طی می کنیم استفاده می کنیم .

همچنین باید پستی و بلندی ها را روی کرویهایی نمایش دهیم و ارتفاعات را در ان یادداشت کنیم .

 ضن طی مسیر باید رود خانه و سایر نقاط صعب العبور را در روی نقشه یاداشت كنیم پس از تهیه نقشه و جمع آوری اطلاعات نیم رخ طولی مسیر را رسم می كنیم . مسیر های احتمالی دیگر را به همین طریق مطالعه می كنیم و بعد با مقایسه آنها بهترین مسیر را انتخاب می نماییم .

در پیاده کردن یک مسیر ابتدا نیاز به تهیه ی یک جدول پیکه تاژجهت پیاده کردن نقاط محور مسیر میباشد.ابتدا طراحی مسیر که توسط نرم افزار صورت گرفت

شناسایی زمین و بستن شبكه  :



اولین كاری كه در شروع یك عملیات نقشه برداری برای بستن شبكه بایستی صورت بگیرد ، بازدید و شناسایی از منطقه می باشد ، چون اگر این كار انجام نگیرد و مستقیماً از یك نقطه دلخواه شروع كنیم و میخ كوبی را انجام دهیم و بخواهیم پس از دور زدن منطقه به همان نقطه برسیم بسیاری از خصوصیاتی كه در انتخاب نقاط مؤثر است مثلاً اینكه نقاط قبل و بعد به هم دید داشته باشند و یا اینكه وسعت زیادی از منطقه را پوشش دهد و همچنین نقاط اصلی شبكه حتی الامكان در بلندی قرار داشته باشند ممكن است در نظر گرفته نشوند. پس از رسیدن به محل یك بازدید كلی از منطقه انجام می گیرد و سپس نقاط مرتفع و نقاطی كه بعد وسیعی از محل را تحت پوشش قرار می دهند ، در نظر گرفته می شوند و سپس به نقاطی كه دید كافی به نقاط قبل و بعدی شبكه در حال انتخاب را داشتند ، معین شدند با توجه به وسعت زیاد منطقه قسممتهای زیادی از منطقه در جاهایی قرار گرفته بود كه امكان عبور شبكه از آنجا وجود نداشت ، چون باعث می شد كه دید بین نقاط اصلی شبكه از بین برود . بخاطر همین تصمیم گرفته شد كه با توجه به شرایط منطقه تعدادی از نقاط به عنوان نقاط اصلی و چند نقطه هم بعنوان نقاط كمكی در نظر گرفته شوند. در نهایت تعداد 7 نقطه بعنوان نقاط اصلی شبكه انتخاب شد و بدلیل ایجاد پوشش كافی به كل منطقه ، 3 نقطه هم برای نقاط كمكی انتخاب شدند ، بعد از تعیین نقاط نوبت به میخ كوبی نقاط رسید كه این كار با محكم كردن نقاط با سیمان همراه و كار برای مراحل بعدی (ترازیابی ، زاویه یابی ، مثلث بندی و … ) آماده شد.



ترازیابی :



تعیین اختلاف ارتفاع بین دو یا چند نقطه ( نسبت به هم یا نسبت به یك سطح مبنای معین ) در كار نقشه برداری دارای جایگاه ویژه ای همیشه بوده است كه این كار با روشهای مختلفی ( مستقیم ، مثلثاتی ، استادیامتری ) انجام می شود. مشكلاتی كه در كار ترازیابی با ویژگی های آب و هوایی خنك و بادی و توپوگرافی صحرایی منطقه بوجود می آید را می توان به 3 دسته تقسیم كرد :

الف – عوامل طبیعی شامل كرویت زمین ، انكسار نور در هوا ، تشعشع خورشید ، وزش باد و تغییر ناگهانی دما .

ب – عوامل دستگاهی شامل میزان نبودن تراز دستگاه ، افقی نشدن محور دیدگانی دستگاه پس از تنظیم دستگاه ، صحیح نبودن طول شاخص و ناپایدار نبودن سه پایه و ….

ج – عوامل انسانی شامل تراز نكردن كامل دستگاه ، عدم پایداری تكیه گاه به شاخص ، قایم نگرفتن شاخص ، خستگی عامل و ….

برای از بین بردن عوامل جوی بهترین زمان كار ترازیابی صبح از ابتدای روشنایی تا یك ساعت قبل از ظهر و بعد از ظهر از ساعت 3 تا رسیدن تاریكی است و چون باد شدید در اكثر بعد از ظهر ها در بیابان ها می وزد عملاً كار ترازیابی در این زمان ها ممكن نیست و برای از بین بردن اثر كرویت زمین1 باید نیو را به فاصله مساوی از شاخص عقب و جلو داده شود . در مورد عوامل دستگاهی باید حتی المقدور دستگاهها آزمایش و تنظیم شوند . در مورد خطاهای انسانی باید سعی شود با به كار گیری روشهای صحیح این خطاها از بین روند .

ارتفاع اولیه نقطه اول ، با استفاده از اندازه گیری های دستگاه توتال استیشن و بدست آوردن اختلاف ارتفاع از دو ایستگاه شبكه جامع بدست آمده است. ارتفاع سایر نقاط بر اساس این نقطه مبنا و بوسیله ترازیابی محاسبه شده اند .



زاویه یابی  :



كمیت دیگری كه در نقشه برداری از جایگاه ویژه ای برخوردار است      اندازه گیری زاویه است برای اینكار از دستگاه تئودولیت استفاده می شود . بعد از بستن شبكه پیمایش زاویه های رئوس شبكه خوانده می شود و چون شبكه از نظر دقت درجه 4 محسوب می شود ، زاویه هر رأس باید چهار كوپل خوانده شود و بعد از این كار بر اساس خطای مجاز عمل سرشكنی بر روی مشاهدات انجام می شود . در انجام كار زاویه یابی خطاهای زیر وجود دارند :

1-     عوامل جوی

2-     عوامل انسانی

3-     خطاهای دستگاهی

برای از بین بردن عوامل جوی باید در ساعتهایی زاویه یابی انجام شود كه تأثیر این عوامل به  حـــد اقل برسد و خطاهای چون سانتراژ نبودن دقیق دوربین و نشانه روی ناصحیح كه جزء عوامل انسانی هستند باید با به كارگیری روشهای صحیح از بین برد .

در مورد عوامل دستگاهی باید همیشه دستگاهها را آزمایش كرد و در صورت داشتن خطا آنها را تنظیم كرد .



عملیات برداشت اتوماتیك و كلاسیك :

برای تعیین مختصات و تعیین موقعیت نقاط منطقه و شناسایی شكل مسطحاتی و ارتفاعی زمین و عوارض موجود در آن و به طور كلی برای تهیه نقشه ، عملیات برداشت آغاز شد.

پس از مستقر شدن در هر ایستگاه ، تمام نقاطی را كه از آن ایستگاه دید دارد برداشت می شود كه نقاط توپوگرافی پس از قرائت وارد برگه های تاكئومتری شد و نقاط دیگر كه شامل جاده ها و ساختمانها ، درخت ، تیر برق ، جاده خاكی ، اتوبان و … بود ، در حین وارد شدن نقاط در برگه ، شماره نقاط در روی كروكی هایی كه قبل از انجام عملیات برداشت از منطقه تهیه شده بود ، وارد می شد و در نهایت از هر كدام از ایستگاهها در حدود چند صد نقطه برداشت شد كه با پوشش كامل از منطقه و فاصله مناسب بین نقاط ( با توجه به مقیاس نقشه خواسته شده ) كار برداشت كلاسیك نقاط انجام شد و در بین برداشت كلاسیك ، یك روز برداشت نقاط از منطقه به صورت اتوماتیك صورت گرفت.

این كار با دستگاه توتال استیشن و دو عدد رفلكتور انجام شد. بدین صورت كه در ایستگاهی كه از قبل با توجه به پوشش منطقه از آن نقطه و دید كافی انتخاب شده بود صورت گرفت . در برداشت اتوماتیك ، پس از نشانه روی به رفلكتور ، كد نقطه مورد نظر به نقطه داده می شد و برداشت صورت        می گرفت كه در نهایت پس از اتمام كار برداشت تاكئومتری نقاط ، نوبت به اندازه گیری طولها شد .

اندازه گیری طولهای اضلاع شبكه و فاصله نقاط شبكه نسبت به هم ، به كمك دستگاه توتال استیشن صورت گرفت. در این حالت پس از مستقر شدن در هر ایستگاه به حداقل سه نقطه از نقاط شبكه كه در دید دستگاه بوده اند نشانه روی و سپس قرائت انجام شد و در ضمن ، برای بستن شبكه به شبكه هایی كه در اطراف منطقه وجود داشت و همچنین به شبكه اصلی  (كه برای خارج كردن شبكه از حالت سیستم Local و تبدیل آن به سیستم Global لازم است ) به نقاطی از آن شبكه ها كه به شبكه اطراف دید داشتند عملیات اندازه گیری طول صورت گرفت .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی بررسی اصول نقشه برداری , کاراموزی بررسی اصول نقشه برداری , کارورزی بررسی اصول نقشه برداری , دانلود گزارش کارآموزی بررسی اصول نقشه برداری , بررسی اصول نقشه برداری , اصول , نقشه برداری

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر