امروز: پنجشنبه 6 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال )

پروژه کارآفرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال )دسته: کارآفرینی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 601 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 36

پروژه کارآفرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال )در 36 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال )در 36 صفحه ورد قابل ویرایش



1 مقدمه :

سنگ به موادی از پوسته زمین اطلاق می‌شود که از یک یا چند کانی که با یکدیگر پیوند یافته اند، درست شده است. زمین شناسان ، بر پایه مشاهدات انجام شده ، سنگهای زمین را از نظر منشا به سه گروه اصلی تقسیم کرده اند که عبارتند از :

    ·                     سنگ های آذرین
    ·                    سنگ های رسوبی
    ·                     سنگهای دگرگونی

سنگهای حد واسط

سنگهای آذر آواری و توفها : این سنگها ، جزو سنگهایی هستند که از نظر ماده اولیه جز سنگهای آذرین و از نظر محل و طرز تشکیل جز سنگهای رسوبی هستند.

میگماتیت‌ها : میگماتیت‌ها در زبان یونانی به معنی اختلاط است و عبارت از سنگی مرکب و ناهمگن که قسمتی از آن رنگ روشن و ظاهر گرانیتی داشته و قسمت دیگر از نوع گنیسی و از کانیهای تیره تشکیل شده است. این سنگ حد واسط سنگهای آذرین و دگرگونی است.

گرانیت آناتکسی : این گرانیتها منشا رسوبی دارند و معمولا رسهای شیستی سرشار از کواترز ، گریواک و آرکوز مولد این گرانیت می‌باشند. اگر این سنگهای رسوبی تحت تاثیر دگرگونی ناحیه‌ای شدید قرار گیرند ، بخشی از این سنگها ذوب شده و ماده حاصل از ذوب در فرآیندهای سنگ‌زایی مجدد یعنی تولید ماگمای پالین ژنتیک یا گرانیت‌هایی که از ذوب رسوبات به وجود می آیند ، شرکت می‌کند.

در سنگهای رسوبی در اثر دیاژنز تغییراتی صورت می‌گیرد که در این صورت نه می‌توان این سنگها را سنگهای رسوبی اولیه دانست و نه می‌توان آنها را جزو سنگهای دگرگونی طبقه بندی کرد.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

سنگ بری سخت بر (برش سنگ نمای گرانیتی)



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که سنگ بری سخت بر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .



1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 21  نفر میباشد .



تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

صیقلی كردن و سنگ زدن عبارتست از تراش فلزات توسط چرخ های سنباده كه ابزار برش ماشین های سنگ زنی را تشكیل می دهد. در قدیم از چرخ سنباده هائی كه از ماسه ساخته شده بودند برای تیز كردن ابزارهائی كه جنس آن ها از فولاد كربن دار بود استفاده می كردند و مخصوصاً در موقع رفع معایب حاصله از عملیات حرارتی روی قطعاتی كه در ساختمانشان فولادهای سخت شده بكار برده شده بود، لزوم عمل كاملاً محسوس بود، زیرا بعلت جزئی بودن معایب، فقط قشر بسیار نازكی میبایست از رویشان سائیده می شد. صاف كردن و تراش فلزات بوسیله سنگ سنباده از دیر زمان در صنایع فلزكاری با همان روش های ابتدائی متداول بوده است تا آنكه در سال 1870 میلادی نخستین ماشین  سنگ سنباده «گردساب» با شكلی شبیه به انواع امروزی آن ساخته شد، این شیوه فلزسائی كه مزایای زیادی را نیز بهمراه داشت در ماشین سازی برای خودش جا باز كرد و چون ضرورت زمان هم ایجاب می كرد، انواع مختلف ماشین های ساینده در كارخانجات طراحی و ساخته شدند



ماشین كاری سایشی یكی از فرایند های اساسی ماشین كاری است كه درآن تشكیل تراشه بوسیله لبه های برنده ذرات یا دانه های ساینده صورت می گیرد .بی تردیداین فرایند قدیمی ترین فرایند ماشین كاری است .در موزه ها نمونه های فراوانی از ابزار،وسایل آشپزخانه وجنگ افزار هایی كه توسط مردم باستان تهیه شده است مشاهده می گردد در آن زمان با سایش مواد نرم روی سنگ های سخت و از بین بردن قسمت های نا خواسته ، آن را به شكل دلخواه در می آورند. تا قرنها فقط مواد ساینده طبیعی در دسترس بود وماشین كاری سایشی از لحاظ اهمیت و كاربرد به وسیله فرایند های اساسی ماشین كاری جدید تر كه حول مواد تراش برتر گسترش یافته بودند جایگزین شد . لیكن گسترش مواد ساینده مصنوعی و درك بهتر اصول فرایند ماشین كاری سایشی باعث شده است كه این فرایند در انواع گوناگون آن از مهمترین فرایند های اساسی ماشین كاری شود .

با این فرایند می توان از نرم ترین و صاف ترین سطوح قابل تحصیل طی هر نوع فرایند ماشین كاری با برداشتن مقدار بسیار كمی براده تا سطوح خشن و زبر با نرخ براده برداری زیاد ایجاد كرد .



ذرات ساینده ممكن است به یكی از سه صورت زیر باشد :

1.        آزاد

2.        همراه با چسب روی یك نوار (به نام محصول ورقه ای )

3.   به شكل فشرده به صورت سنگ یا چرخ كه در آنها مواد ساینده به كمك چسب در كنار هم نگه داشته می شوند (به نام محصول چسبی )

در اصل فرایند برداشتن فلز در هر سه حالت یكی است و تفاوت مهم آنها در فاصله عمل دانه ها (تماس دانه ها با كار )و صلبیت و درجه استحكام چسب دانه هاست.فرایند های ماسین كاری سایشی دو مشخصه منحصر به فرد دارند: اول اینكه لبه های برنده بسیار كوچكی دارند و نعداد زیادی از این لبه ها همزمان می تواند عمل تراش را صورت دهند و در صورتی كه ماشین مناسبی به كار گرفته شود ،تراش كاری بسیار ظریف امكان پذیر است و می توان سطوح صاف و با دقت ابعاد زیاد ایجاد كرد .

دوم به علت استفاده از مواد ساینده بسیار سخت ، می توان مواد بسیار سختی همچون فولاد سخت شده ،شیشه، كاربیت،و سرامیك را به سادگی زیاد ماشین كاری نمود .در نتیجه فرایند های ماشین كاری سایشی نه تنها فرایند های ساخت مهمی هستند،بلكه اساساً از فرایند های ضروری به شمار میروند .بسیاری از محصولات مدرن امروزی از قبیل ماشین های ابزار مدرن ،اتومبیل ها ،سفینه های فضایی و هواپیماهارا نمی توان به كمك این فرایند ساخت .



موادساینده

ماده ساینده ماده سختی است كه قابلیت بریدن یا ساییدن مواد دیگر را داشته باشد.بنابراین از زمانهای قدیم برخی مواد ساینده طبیعی خاصی وجود داشته است.

مردم باستان از سنگهای ماسه ای برای تیز كردن ابزار وجنگ افزار خوداستفاده می كنند.چرخهای سمباده اولیه را از قطعات بزرگ سنگهای ماسه ای می بریده اند.

ولی ازآنجا كه سختی قسمتهای مختلف این چرخهایكنواخت نبوده اند،فرسایش آنها نامنظم نتایج حاصله غیر یكنواخت بوده است. سمباده ، مخلوطی از اكسید آلو مینیم و اكسید مغناطیسی  آهن است كه به عنوان ساینده طبیعی به صورت روكشی روی پارچه یا كاغذ كشیده می شود .سنگ سمباده و الماس از دیگر مواد ساینده طبیعی هستند .البته گسترش ساخت مواد ساینده مصنوعی با خواص یكنواخت این امكان را به وجود آورده اند كه فرایندهای ماشین كاری سایشی در ردیف فرایند های ماشین كاری دقیق قرار گیرد .كوارتز ،ماسه،لعل،و الماس تنها ساینده های طبیعی هستند كه هنوز اهمیت تجارتی دارند.در درجه اول از ماسه كوارتز به عنوان ماده ساینده در ورقه های ساینده و در فرایند پاشیدن ذرات به كمك هوا استفاده می شود . ساینده مصنوعی نیز در این زمینه جای خود را باز كرده است.

سختی از مهمترین ویژگی های یك ماده ساینده است . دو خاصیت دیگر دردانه های ساینده مهم است . ساییدگی یا نرمی كه در اثر عمل سایش دانه ،لبه های تازه آن كند ،دانه هاپهن،و چرخ براق می گردد.دوم تردی كه به شكست دانه بر می گردد و در نقطه مقابل چقرمگی قرار دارد . در سنگ زنی قابلیت شكست دانه و ایجادلبه های تیز تازه اهمیت دارد. الماس سخت ترین ماده است .الماس هایی كه به عنوان ساینده به كار میروند سنگ های طبیعی با رنگهای نامناسب برای كارهای زینتی و سنگ های مصنوعی كوچكی هستند كه اختصاصاً برای اهداف سایشی ساخته می شوند. چنین به نظر میرسد كه الماسهای دست ساخته بسیار تردترند ودر نتیجه سریعتر میبرند ودبرتر گرم می شوند كارایی این نوع الماس در چرخ ها با چسب فلزی به خوبی نوع دیگر نیست . از چزخ های ساینده الماسی برای تیز كردن ابزارهای تراش كاربیدی و سرامیكی استفاده فراوان می شود . همچنین از الماس برای تیز كردن وتصحیح انداره چرخ های ساینده دیگر استفاده می شود البته به خاطر هزینه زیاداز الماس فقط در مواردی كه نتوان نتیجه مورد نظر را از انواع ساینده های ارزانتر دیگر بدست آورد استفاده می شود .





اندازه وشكل هندسی دانه های ساینده

برای افزایش ظرفیت فرایند درسنگ زنی،دانه های ساینده را توسط غربالهای مكانیكی در اندازه های مختلف سرند می كنند.تعداد سوراخهای موجود درهر اینچ طول از غربال كه بیشترین تعداد ذرات از آن عبوركنندتعین كننده اندازه دانه است . شكل دانه در فرایند سایشی اهمیت دارد . زیرا تعیین كننده شكل هندسی ابزار براده برداری است.

بنابراین ماشینكاری سایشی تركیبی ازتراشیدن،خراشیدن وسائیدن است.



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل سنگ بری سخت بر

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز سنگ بری سخت بر به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در محل مربوطه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش زراعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین صنعتی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال ) , طرح توجیهی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال ) , کارآفرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال ) , دانلود پروژه سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال ) , دانلود کارآفرینی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت 60000 متر مربع در سال ) , طرح توجیه فنی سنگ بری سخت بر(با ظرفیت

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر