امروز: شنبه 15 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی دفتر فنی پارسه

گزارش کاراموزی دفتر فنی پارسهدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 9 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 101 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

گزارش کاراموزی دفتر فنی پارسه در 17 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی دفتر فنی پارسه در 17 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه :

در روز اول كارورزی با محیط دفتر آشنا شدیم . سپس پس از گرفتن كروكی زمین ، كم كم شروع به ترسیم پلان مسكونی نمودیم . پس از كشیدن نقشه بطور دستی و مشخص نمودن قسمت ها و فضاهای مختلف ، تغییراتی در نقشه دادیم و به نحوی رفع اشكال نموده و شروع به ترسیم اصلی نمودیم . و نقشه را توسط AUTO CAD رسم كردیم.

پس از ترسیم كلیه قسمت های مورد نیاز ، یعنی پلان ، پلان فونداسیون ، نمادها و برش و ... قسمت اولیه كار به پایان رسید . سپس شروع به ترسیم پلان مسكونی دیگر نمودیم و مطابق نقشه گذشته ، كلیه كارهای این نقشه را نیز به اتمام رساندیم .

از روز دهم كم كم مشغول كار در محیط كارگاه شدیم یعنی همان زمین مورد نظر برای اجرای ساختمان .

پس از بازدید از زمین و مطابقت دادن با كروكی كارهای مورد نیاز را شروع كردیم كه به شرح زیر می باشد .







آشنایی با محل كارورزى:

دفتر فنى پارسه خرمدره در تاریخ 1377 تأسیس شده . این دفتر واقع در شهرستان خرمدره جزء سهامی خاص می باشد . دفتر فنی پارسه خرمدره متعلق به جناب آقاى مهندس سعید مهدیان دارای مدرك لیسانس عمران می باشد . و كارهای فنی و پروژه های زیادی را اجرا و به اتمام رسانده اند از جمله فعالیتهای این دفتر : به اتمام رساندن پروژه های سبز كشت ، به اتمام رساندن پروژه كارخانه مینو ، به اتمام رساندن پروژه های مسكونی و ... می باشد .





بازدید زمین و آماده سازى

قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شده ووضعیت و فاصله آن نسبت به خیابان ها و جاده های اطراف مورد بازرسی قرار گیرد و همچنین باید محل چاه های فاضلاب و چاه آب های قدیمی و مسیر قنات های قدیمی كه ممكن است در هر زمینی موجود باشد تعیین شده و محل آن نسبت به پی سازی مشخص گردد و در صورت لزوم می باید این چاه هابا بتن یا شفته پر شود . و سپس نسبت به ریشه كنی ( كندن ریشه های نباتی كه ممكن است در زمین روئیده باشد ) آن محل اقدام شود و خاك های اضافی به بیرون حمل گردد . و بالاخره باید شكل هندسی زمین و زوایای آن كاملاً معلوم شده و با نقشه ساختمان مطابقت داده شود .



پیاده كردن نقشه

یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی كاغذ به روی زمین با ابعاد اصلی ( یك به یك ) بطوریكه محل دقیق پی ها و ستون ها و دیوارها و عرض پله ها و ... روی زمین بخوبی مشخص باشد باید سعی شود حتماً در موقع پیاده كردن نقشه از نقشه پی كنی استفاده شود . برای پیاده كردن نقشه در پلان های معمولی و كوچك از متر و ریسمان بنایی استفاده گردد .

پس از داشتن یك امتداد ساختمان می توان به كمك متر و ریسمان و كمك گرفتن از رابطه فیثاغورث امتداد دیگر را بدست آورد و بدین ترتیب كل زمین را مشخص نماییم .

ابعاد پی

عرض و طول و عمق پی ها كاملاً به وزن ساختمان و قدرت تحمل خاك محل ساختمان بستگی دارند .

پس از تكمیل برداشت خاك و تكمیل شدن ابعاد پی ها و شناژها ، اقدام به بتن ریزی در كف پی به ارتفاع 10cm می نماییم . به این بتن اصطلاحاً بتن مگر می گویند . بتن مگر به ما كمك می كند كه سطحی صاف داشته باشیم و اینكه بتن اصلی ما با خاك مخلوط نشود .

عمق پی های نواری

در زمین های خوب حداقل عمق پی های نواری در حدود 50cm می باشد و اگر در این عمق به زمین بكر نرسیده باشیم باید عمق پی را تا زمین بكر ادامه داد و یا از روش های دیگر مثل شمع كوبی استفاده نمود .



عرض پی ها

معمولاً عرض پی قدری بزرگتر از عرض دیوار روی آن ساخته می شود . زیرا اولاً همیشه فشار وارده و سطح تحت فشار با هم نسبت معكوس دارند ، در ثانی فرض بر این است كه بار وارده بوسیله دیوار یا ستون به پی ، با زاویه 45 درجه منتقل می گردد . بدین جهت عرض پی از عرض دیوار بزرگتر می باشد .

لایه های پی نواری

لایه های پی سازی در پی های نواری به ترتیب از پایین به بالا عبارتند از

1- شفته ریزی

 پی های نواری در ساختمان های آجری دو یا سه طبقه معمولاً با شفته پر می شوند . شفته مخلوطی است از خاك مناسب و آهك شكفته و آب .

خاك مناسب

 خاك مناسب برای شفته خاكی است كه قطر دانه های تشكیل دهنده آن از لحاظ بزرگی و كوچكی متفاوت بوده بطوریكه دانه های ریز تر ، فضای خالی بین دانه های درشت تر را پر نموده و در نتیجه جسم متراكم و توپری بدست می آید .



آهك

  جسمی است سفید رنگ از پختن سنگ آهك یا كربنات كلسیم به فرمول coco3 در حرارت 800 تا 1400 درجه سانتی گراد بدست می آید . به سنگ آهكی پخته می گویند كه تمام coco3 به cao و co2 تبدیل گشته و co2 به صورت گاز از محیط خارج شده باشد .

آهك شكفته

آهك زنده cao میل تركیب شدیدی با آب دارد و در اثر مجاورت با آب تبدیل به آهك شكفته گشته و آهك مرده و یا آهك آبدیده می گردد .

شدت حرارت به قدری است كه مقداری از آب مصرفی را بخار می كند و مقداری از سنگ آهك كه كاملاً پخته شده باشد را به آهك زنده تبدیل         می نماید. شدت حرارت به قدری است كه مقداری از آب مصرفی را بخار می كند و مقداری از سنگ آهك كه كاملاً پخته شده باشد را به آهك زنده تبدیل

می نماید .

آب



ب- آرماتور بندی

برای ایجاد مقاومت در مقابل نیروهای كششی در بتن داخل شناژ بتنی چند ردیف میله گرد در بالا و پایین به صورت طولی قرار می دهند و این میله گردهای طولی را بوسیله میله گردهای عرضی كه به آن خاموت می گویند به همدیگر متصل می نمایند . میله گردهای طولی و عرضی را قبلاً می بافتندو بعد در داخل قالب بندی شناژ قرار می دهند .

باید توجه داشت كه پهنای این قفسه بافته شده در حدود 5 سانتیمتر كوچكتر از پهنای قالب شناژ باشد ( هر طرف5/2 سانتیمتر ) به طوریكه این میله گردها كاملاً در بتن غرق شده و آن را از خورندگی در مقابل عوامل جوی محفوظ نگهدارد .



ج- بتن

بتن ، مخروطی است از شن و ماسه و آب و سیمان یا به عبارت دیگر بتن سنگی است مصنوعی كه از مواد سنگی ( شن و ماسه ) ، آب و سیمان تشكیل شده و به علت روانی قالب خود را پر كرده و به شكل قالب خود ر می آید .



4- قشر ماسه سیمان زیر و روی قیر گونی

زیر قیرگونی را به دو دلیل با یك قشر ماسه و سیمان اندود می كنند :

الف) برای ایجاد یك سطح صاف و مناسب جهت اندود قیر و گونی زیرا چنانچه بخواهیم بلافاصله بعد از كرسی چینی اقدام به قیر و گونی بنماییم سطح آجر كرسی به علت ناهمواری برای قیر و گونی مناسب نیست ، زیرا اصولاً قیر و گونی علت شكننده بودن از زیر و باید بین دو پوشش قرار گیرد .

ب) چنانچه ملات عمومی كه برای ساختمان مصرف می شود دارای آهك باشد یعنی برای ساختمان از ملات ماسه آهك و یا ماسه سیمان و آهك استفاده شود برای دور نگهداشتن قیر و گونی از آهك اقدام به ایجاد یك لایه ماسه سیمان روی آجر می نمایند . زیرا در غیر این صورت به سبب تركیب قیر با آهك بعد از مدتی قیر و گونی فاسد گشته و در آن سوراخ هایی ایجاد  می گردد .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

5- ایزولاسیون ( عایق رطوبتی )

ایزولاسیون و یا عایق كاری به معنای جداكردن یا جداسازی بكار می رود. ایزولاسیون انواع مختلف دارد مانند ایزولاسیون های حرارتی كه در آن از پشم شیشه استفاده می كنند و یا ایزولاسیون های صوتی كه در آن از انواع مانع های صوتی استفاده می گردد و یا ایزولاسیون در مقابل اشعه X در بیمارستان ها برای اطاق كه از ورقه های سرب استفاده می شود و یا ایزولاسیون های رطوبتی كه انواع مختلف دارد و متداولترین آن در ایران قیر و گونی است .





2- بلوك

بلوك های مورد استفاده در سقف های تیرچه و بلوك معمولاً بتونی یا سفالی است و هیچ گونه باری را تحمل نمی نماید و فقط به عنوان قالب مورد استفاده قرار می گیرند . بلوك های سفالی از لحاظ وزن سبك تر بوده و بار كمتری را به ساختمان وارد می نماید عرض بلوك ها معمولاً 40 سانتیمتر بوده گاهی نیز آن ها را تا 60 سانتیمتر هم می سازند و ارتفاع آن تابع ضخامت سقف و بار سقف بوده و بین 20 تا 25 سانتیمتر است بلوك باید طوری طراحی شود كه به راحتی قابل حمل و نقل بوده و روی تیرچه قرار بگیرد . بلوك ها دارای لبه ای هستند كه به وسیله آن به روی تیرچه قرار می گیرند . اگر از تیرچه با قالب سفالی استفاده می شود بهتر است از بلوك سفالی نیز استفاده گردد زیرا به علت هم رنگ بودن مصالح بعد از سفید كاری روی سقف ایجاد سایه نمی كند . تیرچه ها را در محل های خود بر روی پل های اصلی قرار می دهیم.سپس میله گردهای ممان منفی را اجرا می كنیم .



3- میلگردهای ممان منفی

با فرض اینكه تكیه گاه تیرچه ها گیر دار فرض می شود در محل تكیه گاه ممانی ایجاد می گردد كه می باید بوسیله میله گردی تحمل شود به این لحاظ اگر دو عدد تیرچه به یك تیر خم شود میلگرد فوقانی تیرچه ها را بوسیله قطعه میلگردی به طول 2-2/5 m به همدیگر وصل می نمایند . در آخرین دهانه كه تیرچه به یك تیر خم می گردد نیز میلگردی را به صورت گونیا خم نموده و قسمت كوتاه گونیا را به آهن های تیر كناری وصل می نمایند .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی دفتر فنی پارسه , کاراموزی دفتر فنی پارسه , کارورزی دفتر فنی پارسه , دانلود گزارش کارآموزی دفتر فنی پارسه , دفتر فنی پارسه , دفتر فنی , پارسه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر